ROMANII DIN LAS VEGAS AU AVOCAT ROMAN


Cel dintai lucru de care au nevoie romanii cand emigreaza in America este sa cunoasca legea statului si legea federala .Necunoasterea legii poate conduce la multe probleme care ar putea fi evitate de la inceput. Fara a realiza ca legile, traditiile si obiceiurile americane nu se potrivesc cu cele europene, romanul traieste o anxietate si confuzie de amploare mai ales atunci cand emigreaza. De aceea necesitatea unui expert al legii vorbitor de limba romana si engleza este o urgenta imediata si un contact absolut necesar inca din prímele zile cand aterizeaza pe pamant american si uneori chiar inainte de a lua o decizie de imigrare.
Romanii din Las Vegas, Nevada sunt binecuvantati de Dumnezeu cu un asemenea expert al legii care este Domnul Avocat Armand Fried. Putini romani poate il cunosc , dar poate multi au nevoie de ajutorul sau nestiind ca el exista.
Domnul Avocat Armand Fried a studiat la Facultatea de Drept in New York si a fost admis in baroul de Avocati din New York in 1982 . Astfel a fondat firma de avocatura Fried, Iosepovici & Popescu unde a fost angajat intr-o larga varietate de procese pentru Curtea statului new York si Curtea Federala.Pe langa procese, firma s-a ocupat cu Apeluri la curtea de Justitie si o larga varietate de problem tranzactionale. Firma a fost implicata in relatii de avocatura cu avocati din Romania, Italia si Spania. Domnul Avocat Fried a fost consilier al avocatilor pentru cateva firme din New York. Dupa ce s-a stabilit in Las Vegas in 2007 a lucrat ca avocat la firma de avocatura Rosenfeld, Roberson & Rinato, firma de procese si tranzactii. In 2010 a devenit asociat al firmei Reza Athari & Associates PPLC, unde s-a axat pe cazuri de imigrari(AAO,BIA, and 9th Circuit) Family Law si procese de personal injury.

In luna aprilie 2012 Domnul Avocat Armand Fried a implinit 30 de ani de activitate in slujba legii si apararii drepturilor clientilor sai. Tot in luna aprilie 2012 apus bazele propriului sau birou de avocatura cu rezidenta la adresa: Armand Fried, Esq. , 8668 Spring Mountain Road Suite 102 ,Las Vegas, NV 89117, Telephone: (702) 835-1747, Facsimile: (702) 220-7036 .
Pe langa aceste minunate realizari pe plan profesional domnul Avocat Armand Fried este daruit si cu calitati morale si spirituale. Domnia este un avocat care cunoaste legea foarte bine si este cinstit , corect , promt, isi time promisiunile cu severitate si sinceritate , face totul ca toti clientii sai sa fie multumiti si sa aiba castig de causa in cazul lor cat mai repede si eficient. Mai rar se poate gasi un avocat ca domnul Fried care ajuta clientii sai sa inteleaga procesul prin care vor trece, riscurile si beneficiile care implica rezolvarea eficienta si rapida a cazului.Cheia bunului mers al cazului este comunicarea clara cu avocatul, aducerea in timp oportun de documente si dovezi pentru sustinerea cazului si nu in ultimul rand increderea ca esti pe maini bune.
Foarte des domnul avocat Armand Fried primeste telefoane si e-mailuri de la clientii sai care ii multumesc pentru grija cu care a lucrat cu success la cazul lor. Romanii din Las Vegas se pot mandri ca sunt reprezentati in societatea inalta americana de renumele pe care il are Domnul Avocat Fried.
Nu numai faptul ca este renumit, dar avantajul ca vorbeste romaneste si este o persoana deosebita ar trebui sa fie primul motiv pentru care toti romanii din Las Vegas ar trebui sa-l contacteze inainte de a lua orice decizie legala. Tipurile de cazuri de care se ocupa sunt: Procese,legea imigrarii,apeluri civile, Faliment Ch.7, Abuzul si neglijenta copilului, contracte, cazuri penale, mosteniri, accidente de munca, legea familiei , accidente rutiere si amenzi,adoptii, (Practice Areas: Litigation, Immigration Law, Civil Appeals, Appellate Practice, Asset Protection , Bankruptcy Chapter 7, Child Abuse and Neglect, Wills, Civil Practice , Federal Civil Practice, Contracts , Criminal Law, Drugs and Narcotics, Family Law, Personal injury, Probate).
Daca dumneavoastra sau cineva apropiat dumneavoastra a ajuns in jail nu ezitati sa contactati pe Domnul Avocat Armand Fried care va pune la dispozitie notari, traducatori si interpreti romani autorizati care vor ajuta pentru eficienta si rapiditatea rezolvarii cazului.
Pentru romanii vorbitori de limba engleza sunati pentru appointment la urmatorul numar de telefon :702-853-1747 . Pentru romanii nevorbitori de limba engleza sunati pentru programare in limba romana la telefonul: 702-416-4285.
Prof. Iuliana Popescu- Hatch

 

, ,