Anunt Decembrie 2016


Daca acest email nu este afisat corect, dati click aici pentru a vedea acest email pe pagina de website
Las Vegas Romanian
   LasVegasRomanian.com ofera anunturi si reclame gratuite pentru romanii din Las Vegas! Dorim sa va informam ca romanii din Las Vegas organizeaza petreceri de Revelion 2017 la diverse localuri sau locatii.


DJ Adelina Strasnei organizeaza Revelion 2017 la „AMBASSADOR BALLROOM inside the Embassy Suites Hotel in Las Vegas”. Informatii si bilete se pot obtine prin telefon: (702) 287-1522 sau click aici*

Revelion 2017 organizat de DJ Adelina Strasnei
Revelion 2017 organizat de DJ Adelina Strasnei*

Va reamintim ca firmele romanesti din Las Vegas beneficiaza de spatiu gratuit pe situl LasVegasRomanian.com. In plus, vom promova firma dumneavoastra pe pagina noastra de facebook care are noi vizitatori zilnic. Cu sute de vizitatori lunar, firma dumneavoastra va fi expusa la numerosi clienti doritori de a cumpara produsele sau serviciile pe care le oferiti.

Logati-va pe sit-ul LasVegasRomanian.com pentru a publica reclama sau anuntul dumneavoastra.

icon_facebook  website
* Acest anunt este o reclama pentru servicii, promotii sau produse oferite de altii, fara legatura cu LasVegasRomanian.com. Situl si/sau proprietarii LasVegasRomanian.com nu sunt asociati, nu au nici o legatura si nu organizeaza evenimentele descrise, nu ofera produsele si/sau serviciile oferite in aceasta reclama. LasVegasRomanian.com nu isi asuma nici o responsabilitate, de nici un fel, legata de acest anunt sau reclama.
Acest email a fost trimis pentru ca v-ati inscris anterior pe sit-ul LasVegasRomanian.com
Click aici pentru a nu mai primi corespondenta de la LasVegasRomanian.com in viitor
© 2016 LasVegasRomanian.com